Novinka Slime Rancher vychází v plné verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinka Slime Rancher vychází v plné verzi

Novinka Slime Rancher vychází v plné verzi

David Plecháček

David Plecháček

1. 8. 2017 08:48
Reklama

Namísto Dark Souls 2 a Gigantic se do Games with Gold propašovalo Trials Fusion a Slime Rancher. Pro někoho bylo vyvrácení spekulací zklamáním, pro jiného radostí. O kvalitách Trials Fusion nemusíme pochybovat, ale o tom, že Slime Rancher není jen do počtu a že v něm možná strávíte více času, o tom se vás pokusí přesvědčit nový trailer.

Novinka od Monomi Park totiž dnes vychází z předběžného přístupu na PC a vychází verze 1.0.0, a to je pochopitelně důvod k oslavám. Pokud jste o Slime Rancher nikdy neslyšeli, jedná se o už teď populární záležitost, jejíž hlavní a prakticky jedinou herní náplní je starání se o váš vlastní sliz.

Slime Rancher se neodehrává na naší planetě, nýbrž tisíce světelných let daleko od ní. Ujmete se role Beatrix LeBeau, která ke správě vlastního ranče používá Vacpac, totiž „zbraň", která za pomocí vakua může cokoliv sbírat nebo naopak vystřelovat. Slime Rancher je v podstatě first person sandboxová hra, jejíž jediným cílem je budovat - nečekaně - vlastní ranč.

Vývojáři ale s vydáním plné verze nezahálejí a stále na novince pracují. V oficiální zprávě vyslovili přání, aby co nejdříve do hry implementovali režimy Iron Rancher, který se nejvíce blíží klasickým survival hrám, a také Casual. V budoucnu ještě přibudou tzv. Rancher mise. Pokud vás novinka zaujala, můžete do ní naskočit na PC nebo na Xboxu, kde – jak už tu padlo – je tento měsíc v Games with Gold.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama