Battlefield 1 se zřejmě dočká kompletní edice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 1 se zřejmě dočká kompletní edice

Battlefield 1 se zřejmě dočká kompletní edice

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 7. 2017 09:42 2
Reklama

Ti z nás, kteří dosud hrají Battlefield 1, už poměrně netrpělivě očekávají další rozšíření s názvem In the Name of Tsar, které by mělo na naše obrazovky dorazit během září. Jestliže jste si hru ještě nepořídili, ale nad koupí uvažujete, ještě nějaký čas vyčkejte. Možná totiž brzy vyjde zcela kompletní edice.

Alespoň to tak vypadá z úniku, kterého se dopustila francouzská pobočka Amazonu. Ta na svých stránkách odhalila Battlefield 1 Revolution Edition, dokonce i s datem vydání, které připadá na 22. srpna. Nejspíš není náhodou, že v ten den se bude také konat prezentace EA na kolínském Gamescomu.

Speciální edice má kromě základní hry obsahovat i Premium Pass, všechna DLC a dokonce i něco navíc. Uvedená cena činí 60 eur a edice má vyjít na všech platformách, tedy na PC, PS4 a Xboxu One. Odhalení koresponduje se slovy výkonného ředitele vydavatelství Andrewa Wilsona, který při příležitosti oznamování aktuálních finančních výsledků zmínil, že EA na Gamescomu odhalí “ten nejpestřejší způsob, jak si užít Battlefield 1”. 

Kromě toho bychom se podle slov vedení EA měli brzy dočkat nového kompetitivního režimu, který hru blíže posune k esportovým soutěžím. Battlefield 1 se v nedávné minulosti pochlubil počtem hráčů, kteří už hru vyzkoušeli. Ten činí velice slušných 21 milionů a společnost samozřejmě plánuje nadále toto číslo zvyšovat. V naší galerii naleznete uniklé obaly speciální edice a její stránku na Amazonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama