V Kolíně si zahrajeme nový Metal Gear
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Kolíně si zahrajeme nový Metal Gear

V Kolíně si zahrajeme nový Metal Gear

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 7. 2017 11:10 4
Reklama

Aféru kolem rozchodu Hidea Kodžimy a společnosti Konami máte jistě všichni v živé paměti. Poté, co se tento velikán herního průmyslu rozkmotřil s dlouholetým chlebodárcem a začal pracovat na zcela nové značce Death Stranding, kladli si fanoušci série Metal Gear otázku, co bude s jejích oblíbenou ságou dál. Loňské léto přineslo jednoznačnou odpověď. O rok později si výsledek práce vývojářů budeme moci i vyzkoušet.

Řeč je pochopitelně o Metal Gear Survive, hře, která nás při svém odhalení zrovna dvakrát ze židlí nenadzdvihla a mezi příznivci Kodžimova díla vzbudila nemalou kontroverzi. Titul byl odhalen během loňského Gamescomu a Konami nyní oznamuje, že letos se do Kolína nad Rýnem vrací, tentokrát už ve hratelné podobě. Jsme zvědavi, jak to celé nakonec dopadne a zda se naplní alespoň ta malá naděje, že by to nakonec mohla být docela zábavná kooperativní akce, když už nic jiného.

Kromě toho si budou návštěvníci kolínské akce moci vyzkoušet i nový ročník série Pro Evolution Soccer, který momentálně nabízí multiplayerový beta test na konzolích. Velký prostor dostane také Yu-Gi-Oh!, takže pokud patříte mezi fanoušky a na Gamescom dorazíte, můžete se těšit na turnaje i duely. 

Zatím bohužel nevíme, kdy Metal Gear Survive přesně vyjde, očekávaný termín spadá na počátek příštího roku. Hra by měla být dostupná na PC, PS4 a Xboxu One. Pro Evolution Soccer 2018 oproti tomu vychází již 14. záři a kromě zmiňovaných platforem se podívá i na minulou generaci konzolí. Vývojáři také slibují, že PC verze tentokrát dozná znatelného zlepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama