Na léto se chystá beta PvP režimu Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na léto se chystá beta PvP režimu Wildlands

Na léto se chystá beta PvP režimu Wildlands

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2017 09:09
Reklama

Nedávno jsme psali a následně jsme se v podcastu bavili o tom, jestli by byl dobrý nápad dávat pomocí DLC do her režim battle royale. S nápadem přišel Ubisoft a když jej vyřkl, většině z nás se před očima vybavilo Wildlands. Tam by se totiž něco takového skvěle vyjímalo! Pravdou ale je, že ve Wildlands PvP chybí momentálně úplně.

To by se mohlo změnit, neboť by Ubisoft rád vydal do konce roku režim Ghost War. Co rád vydal, on ho do konce roku podle všeho opravdu vydá. Problém je, že Ghost War vyžaduje pravděpodobně větší penzum práce a ani samotná společnost jako je Ubisoft si není jistá, jestli všechno proběhne podle plánu. A tak se chystá betaverze.

Poněkud netradiční je, že se bude jednat o otevřenou betaverzi. Ta proběhne na všech platformách později v létě. Wildlands nemají problém s tím, kolik hráčů si je pořídilo, ale Ghost War představuje velké lákadlo, pomocí kterého by do hry mohly naskočit desítky tisíc nových ghostů, kteří nechtějí jenom zatočit s drogovým kartelem, ale i se svými protihráči.

Ghost War proti sobě postaví dva týmy v režimu ne nepodobném klasickému deathmatchi, ale s tím, že bude zapotřebí využívat taktického přístupu jako v celé hře. Nebo to alespoň tvrdí vývojáři. Podle všeho se nebude mód hrát s vaší postavou z kampaně, nýbrž s vojáky různých tříd.

Ačkoliv je Wildlands údajně nejprodávanější hrou první poloviny roku, bude se neustále rozšiřovat. Mohou za to DLC i updaty, za které si společnost nebude nic účtovat. Ghost War by mělo spadat do této druhé skupiny. Navíc se Ubisoft snaží naslouchat hráčům a do hry tak přibyl i nová těžší obtížnost. Chcete-li tedy postupovat s většími obtížemi, nic vám nebrání.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama