Pekelná verze mění MP Dooma, je free víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pekelná verze mění MP Dooma, je free víkend

Pekelná verze mění MP Dooma, je free víkend

David Plecháček

David Plecháček

20. 7. 2017 10:55 6
Reklama

Opravdu jsme věřili tomu, že se nový Doom může tak náramně povést? Většina z nás asi ne, i když jsme ve skrytu duše doufali. I po roce máme ale důvod skvělého Dooma zmiňovat, protože se do hry dostal update vskutku pekelný. Verze 6.66 mění fungování multiplayeru, který si můžete otestovat ve volném víkendu.

Díky nové verzi hry se všem zpřístupnila všechna DLC. To znamená, že každý může hrát libovolnou dříve placenou mapu, s libovolnými dříve placenými zbraněmi i výbavou a může se vtělit do jakéhokoliv dříve placeného démona. Ale není to zdaleka jediná změna, která vás po roce čeká.

Mění se celý systém úrovní, který předělává, jakým způsobem budou hráči odemykat další zbraně, démony a vybavení. Nyní už nebude záležet na tom, jaký balíček vám padne, ale věci se budou odemykat podle jasně daných kritérií a dosaženého levelu. Z toho důvodu update 6.66 resetuje všechny hráče na nultou úroveň.

Jak už jsme řekli v úvodu, aby si mohl nový multiplayer vyzkoušet každý, Bethesda a idSoft chystají free víkend. Na Xboxu One a PC začíná dnes, na XO v šest odpoledne a na Steamu o hodinku později, a končí na Xboxu 24. července v šest ráno. Na PC už v deset večer předchozího dne. Majitelé PlayStationu 4 se dočkají v ten samý čas jako hráči Xboxu One, jen přesně o týden později. Ale to vám pro změnu bude kolidovat s free víkendem Titanfallu 2.

Ačkoliv se jedná o lákavou nabídku, doufáme, že ji využijete jen s mírou. Čeká nás společně o tomto víkendu dvacetičtyřhodinový stream, u kerého byste neměli ve vlastním zájmu chybět. Bude to totiž legen… počkejte si!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama