Ubisoft plánuje battle royale DLC pro své hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft plánuje battle royale DLC pro své hry

Ubisoft plánuje battle royale DLC pro své hry

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2017 12:37 15
Reklama

PlayerUnknown's Battlegrounds, fenomén poslední doby. Z nenápadného titulu se stal bestseller, kterému už neholdují jenom dobře informovaní fanoušci, kteří vědí, kdo je Brandon Greene zač, nýbrž mu propadla celá široká hráčská veřejnost. A propadli mu i někteří vysoce postavení muži v branži.

Třeba Yves Guillemot. Z nevině a možná hloupě položené otázky se vyvinula poměrně zajímavá odpověď, když se Guillemot vyjadřoval k Battlegrounds jako k možné konkurenci her jako je Rainbow Six Siege. „Rainbow Six se neustále rozrůstá, čas strávený ve hře se prodlužuje, a tak si nemyslíme, že by na trhu existovala nějaká konkurence,“ řekl jistě sympatickým francouzským přízvukem.

Ale tady se šéf Ubisoftu nezastavil: „Samozřejmě sledujeme to, co tito lidé dělají, a musím říct, že tento typ gameplaye je velice zajímavý, a možná to bude něco, co později v budoucnu uvidíte v nějakých našich DLC,“ řekl. Guillemot se žádnou z nich nejmenoval, ale dnešní jaro svádí k hříšné myšlence, že vlastně víme, o kterou se jedná.

Ghost Recon Wildlands má dostatečně širokou základnu hráčů, a tamní svět je vytvořen tak, že by nějaké DLC s battle royale režimem smysl dával. Je sice zajímavé, že se Guillemot nezmínil o nějaké vlastní celé nové hře, která by chtěla Battlegrounds vypálit rybník, ale otázka je, jestli by se Ubisoft v takovém případě spíše nespálil. Investice do DLC je proto mnohem jistější.

A i my si dokážeme představit, že se kdekoliv v Andách uzavře nějaká aréna, v níž si to několik lidí rozdá o titul posledního přeživšího. Ale pořád platí výše napsané: Guillemot specificky žádnou hru nezmínil. Na druhou stranu ke které by to sedělo tak dobře, jako právě k Wildlands? Možná byste se měli o Wildlands zajímat, stejně tak o jeho season pass. Co třeba na Xzone.cz?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama