Srovnejte dabing Chloe nového Life is Strange
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnejte dabing Chloe nového Life is Strange

Srovnejte dabing Chloe nového Life is Strange

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2017 11:45 11
Reklama

Červenec se přehoupl do své druhé poloviny a to znamená, že se blíží srpen. A srpen už je na hry podstatně bohatší. Vychází třeba prequel fantastické série Life is Strange s podtitulem Before the Storm. Ona byla poměrně překvapující zpráva o prequelu sama o sobě, ale když už jej máme a bude v něm hrát prim Chloe, byl docela šok, že jí nebude dabovat Ashly Burch.

Sedmadvacetiletá herečka, dabérka, zpěvačka, ale také spisovatelka a scénáristka Ashly Burch se do Life is Strange herecky nevrátí kvůli tomu, že je ovlivněna aférou způsobenou mezi společností SAG-AFTRA a velkými vydavatelskými domy. SAG-AFTRA, celým názvem Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists, jsou prakticky odbory, které tlačí na vydavatele a požadují vyšší příjmy za dabing a další herecké činnosti. Právě k nim patří i Ashly Burch.

V roli Chloe ji nahradí Rhianna DeVries, která se starala o její motion capture v původní pětidílné sérii. Nové video na kanálu Life is Strange se sice touto změnou nezaobírá a spíše rozebírá vztah Chloe a Rachel, ale na záběrech je dobře slyšet i hlas Ashly, která se na novince podílí jako poradkyně, i nový hlas od Rhianny DeVries. Můžete je tedy jednoduše porovnat a povědět nám, co si o změně myslíte.

„(Ve hře) rozvíjíme myšlenku, že každá dívka potřebuje v životě něco, co v jednu chvíli nalezne u nějaké jiné kamarádky,“ říká Zak Garriss, hlavní scénárista hry. „Najít tuto potřebu, a vidět tu její sílu, se kterou se vzájemně obě hrdiny posouvají, je neuvěřitelné,“ dodává. „Hodně fanoušků je vážně zvědavých, co se odehrávalo mezi Rachel a Chloe, a kde se to zlomilo a kolik měl jejich vztah vlastně vrstev, a je tak pro mě čest, že se tohoto zjišťování mohu účastnit,“ říká nová představitelka Chloe.

Ta předchozí pro změnu říká, že měla v hlavě předobraz toho, kým měla Rachel být, a tak když sledovala její zrození, bylo to pro ní něco neuvěřitelného. Tým prý udělal skvělou práci, když tyto scény vytvářel. A podobných věcí se z videa dozvíte víc. Můžete se na něj podívat níže. Life is Strange: Before the Storm vychází 31. srpna a vyvíjí jej studio Deck Nine Games. Dontnod se místo toho zaměřuje na svou upírskou hru Vampyr.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama