Expanze Warframe přinese open-world
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Expanze Warframe přinese open-world

Expanze Warframe přinese open-world

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 7. 2017 14:38 8
Reklama

Pamatujete si vůbec ještě Warframe? Nadějná third-person kooperativní akce s futuristickými nindži v hlavních rolích sice ve své době přitahovala patřičnou dávku pozornosti, od té doby ale proteklo koryty řek mnoho vody. Warframe upadl do zapomění mainstreamu a jeho hráčská báze zeštíhlila. To si klade za cíl zvrátit Plains of Eidolon, chystané rozšíření titulu.

A studio Digital Extremes rozhodně míří vysoko. Warframe doteď představovalo klasicky arénovou střílečku, s Plains of Eidolon však kanadští vývojáři kráčí na pole otevřených světů a servírují hráčům rozsáhlejší lokace s NPC charaktery, cyklus dne a noci, možnost rybaření, nebo létání pomocí mechanických křídel. Samozřejmostí je i porce nových zbraní, nový warframe a rozšíření příběhu.

Z prvního gameplay videa expanze trochu připomíná third-person Destiny, zároveň však na jazyku leží téměř neznatelný nádech Horizon Zero Dawn. Zda jsou podobné pocity na místě nebo se hrubě mýlíme, a jak se vlastně tvůrci popasují s takto náročným soustem uvidíme někdy v průběhu letošního roku. Konkrétnější datum vydání neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama