Dvacet minut hraní z nového Assassina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvacet minut hraní z nového Assassina

Dvacet minut hraní z nového Assassina

David Plecháček

David Plecháček

7. 7. 2017 11:41 19
Reklama

Po roční odmlce se můžeme těšit na dalšího Assassina. Měsíce spekulací jsou dávno za námi a všichni jsou zvědaví na to, co nový egyptský díl přinese. Začíná se nám vytvářet ucelený obraz hry, když jsme se například dozvěděli, že novinka bude rozsáhlejší než čtvrtý díl, ale na velikosti zase tak nezáleží, protože jde především o náplň.

Díky novému videu, které se objevilo na YouTube kanálu GAME, se můžeme na kus té náplně podívat. Pokud je řeč o vizuální stránce hry, je potřeba říct, že běží na Xboxu One X a tudíž v rozlišení 4K. Je otázkou, jestli po vydání půjde o 4K nativní nebo o tzv. techniku checkerboard, kterou využívá i konkurenční PlayStation 4 Pro.

Assassin’s Creed: Origins je pro sérii restartem. Doufali jsme, že po letech nabalování dalších a dalších mechanismů se hra zjednoduší, ale namísto toho jsme se dočkali zase pouze věcí navíc, po kterých nikdo příliš nevolal. Jako třeba po orlici, která funguje jako dron. Ale nechme se překvapit, třeba se Assassin bude hrát jinak. Uvidíme 27. října na PC, PS4 a Xboxu One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama