Save z Mordoru lze přenést do pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Save z Mordoru lze přenést do pokračování

Save z Mordoru lze přenést do pokračování

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 7. 2017 08:45
Reklama

Middle-earth: Shadow of War postupně odhaluje své karty a jednou z těch, která jistě potěší náruživé hráče prvního dílu, je možnost přenést si ze Shadow of Mordor jisté prvky i do nového pokračování. Vývojáři ze studia Monolith totiž nyní představili takzvanou funkci Nemesis Forge.

Ta je již nyní dostupná jako bezplatný update pro Middle-earth: Shadow of Mordor z roku 2014 a umožní vám přenést si svého úhlavního nepřítele i skřetího nohsleda do Shadow of War, jehož se máme dočkat letos v říjnu. Systém funguje tak, že Nemesis Forge automaticky vyhledá toho nejsilnějšího protivníka ve vaší uložené pozici a přenese vám jej do nové hry. Díky tomu budete ve svých půtkách moci pokračovat i dál a kdo ví? Třeba se vám podaří konečně zasadit ten kýžený smrtící úder.

Vývojáři své oznámení doprovodili trailerem a započali také slevovou akcí na všech platformách. Na Steamu nyní Shadow of Mordor stojí pouhá 4 eura, na Xbox Store si můžete Game of the Year edici pořídit za necelých 120 korun a 80% sleva by měla dorazit i na PlayStation Store, kde ale hra v době psaní článku stále stojí bezmála 1700 korun. Na PC a Xboxu si také do 9. července k vyzkoušení zdarma. Pokud jste ještě titul, který na v Invazi 2014 získal titul Hra roku, nevyzkoušeli, nyní máte jedinečnou příležitost. Pokračování vyjde na PC, PS4 a Xboxu One 10. října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama