S fyzikou Project Cars 2 pomáhali i reální jezdci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S fyzikou Project Cars 2 pomáhali i reální jezdci

S fyzikou Project Cars 2 pomáhali i reální jezdci

David Plecháček

David Plecháček

5. 7. 2017 12:39 10
Reklama

Letošní podzim bude pro závoďáky nabitý. Dirt 4 byla jenom taková rozcvička, to pravé ořechové začne až v září. Ještě před Forzou Motorsport 7 a Gran Turismem Sport totiž vyjde 22. září Project Cars 2. Slightly Mad Studios pilně dokončují přípravy a chystají se na vydání své hry. A při té příležitosti chtějí nachystat i nás, hráče.

Co by nás mělo zajímat, je velikost vozového parku. Vývojáři slibují 180 vozidel od 35 různých značek, všechny pochopitelně plně licencované. To je zhruba trojnásobek oproti prvnímu dílu. Všechna auta (seznam zde) pochází z devíti různých motoristických disciplín a 29 různých seriálů. Autoři také říkají, že každé auto bylo vybíráno pečlivě a s rozmyslem, aby zastupovalo nějaký okamžik z historie.

Jejich herní architektura byla prý konzultována s každou automobilkou a jejich designéry, přičemž samotná tvorba jízdního modelu byla testována a s několika reálnými závodníky. To je určitě zajímavá informace a vypovídá o tom, že věrní milovníci simulátorů musí zákonitě sáhnout po Project Cars 2. Na druhou stranu Slightly Mad i vydavatelství Bandai Namco několikrát řekli, že si na své přijdou i ne tak zkušení jezdci.

Jak už jsme psali v minulosti, hra využívá technologii Livetrack 3.0, díky které bylo možné vytvořit dynamické real-time počasí, to samé ale platí i pro podmínky na povrchu trati, které by měly reflektovat i denní dobu, ale především – pochopitelně – ovlivňovat i přilnavost jednotlivých vozů. Zní to rozhodně komplexně a my se těšíme, jak to ke konci září dopadne. Project Cars si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama