Call of Duty na Switchi opravdu nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty na Switchi opravdu nevyjde

Call of Duty na Switchi opravdu nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

3. 7. 2017 08:37 1
Reklama

Příběh nového Call of Duty a Nintenda Switch zdá se graduje. V minulosti se opakovaně objevovaly náznaky, podle kterých nemuselo být toto spojení tak nereálné, jak to na první pohled vypadá. Navíc ve prospěch těchto teorií hrálo i to, že si série s konzolemi od Nintenda není cizí.

Jenže pak přišel veletrh E3 a Michael Condrey napsal na Twitter, že se vedení pro tuto chvíli rozhodlo Switch ze svých plánů vynechat, a o dva dny později jeden z producentů přímo na výstavišti řekl, že Activision žádné plány ohledně verze pro Switch nemá. A kdyby snad ještě někdo doufal, tak se jednoznačná odpověď objevila před dvěma dny na Redditu.

V programu Ask Me Anything se totiž o víkendu objevilo studio Sledgehammer. A otázka na verzi pro Nintendo Switch nemohla chybět: „Ano/Ne. Vyjde Call of Duty: WWII na Nintendu Switch?“ Odpověď byla stoicky jednoduchá: „Ne.“

Call of Duty na Switchi opravdu nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz

V souvislosti s výše uvedeným to není tak velké překvapení, přesto jsme rádi, že máme definitivně jasno. Samozřejmě nevíme, co za tímto rozhodnutím stojí, ale můžeme předpokládat, že to je rozdílná síla rozdílných hardwarů.

WWII nedoprovodí díly World at War, Black Ops I a II, MW3 nebo Ghosts, které se u Nintenda na Wii nebo na Wii U představily. To konec konců dokládá trend většiny velkých multiplatformních her, které jsou ve vývoji většinou pro PC, Xbox One a PlayStation 4. K této trojici se, zdá se, Switch jen tak nepřidá.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama