Do Battlegrounds míří úpravy i nová zbraň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Battlegrounds míří úpravy i nová zbraň

Do Battlegrounds míří úpravy i nová zbraň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 6. 2017 10:03 1
Reklama

Tento týden jsme vás informovali o tom, že kompetitivní on-line akci Playerunknown’s Battlegrounds si již vyzkoušelo na čtyři miliony hráčů, a to s sebou nese nejen sympatický přísun financí, ale také určitou dávku zodpovědnosti. A právě ta má mimo jiné podobu aktuálně přislíbených změn, jež dorazí v rámci příští aktualizace.

Jako první se nadcházející patch dotkne vybalancování tempa objevování herních předmětů – ty se díky nečekaným chybám mohly zjevovat s nechtěnou kadencí, a to jak buď příliš málo, tak i naopak v nezdravě velkém množství. A to vše má pochopitelně potenciál poškodit zážitek ze hry.

Vedle toho se do hry a v rámci balíčků zásobování podívá nová zbraň jménem Groza, kterou navíc nebude možno na bojiště donést jakýmkoli jiným způsobem. K tomu se s malou pravděpodobností mohou hráči těšit i na dodávky tlumičů i optických hledí přímo na bojiště.

Další výčet novinek a úprav můžete nalézt v doprovodném příspěvku na Steamu, tvůrci však slibují brzy dodat rovněž podrobné detaily o této aktualizaci a spolu s ní hru nadále posouvat blíže k hotovému stavu. Ovšem kdy tohoto kýženého cíle hra dosáhne, to zatím netušíme.

Do Battlegrounds míří úpravy i nová zbraň
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama