F2P Battleborn obdržel nový mód Supercharge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F2P Battleborn obdržel nový mód Supercharge

F2P Battleborn obdržel nový mód Supercharge

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2017 09:26 8
Reklama

Battleborn byl v nezáviděníhodné situaci už od samotného začátku. Jít se porvat o své místo na trhu s vůbec první střílečkou od Blizzardu, to by v tomto průmyslu nechtěl zažít nikdo. Gearbox odešel z tohoto souboje s nepořízenou a teď si snaží vylízat své rány novým přístupem. Částečným free-to-play modelem, který bude rozšiřovat o nové režimy.

Battleborn není kompletně zdarma, byť se tak může tvářit. Zdarma je jenom multiplayerová část. Právě do ní nově přibyl režim Supercharge, který proti sobě postaví dva týmy po třech hráčích, které musí vykonávat určité úkoly.

Jedná se vlastně o kombinaci módů, které už ve hře jsou. Ať už jde o prvky z Meltdown, ve kterém oba týmy doprovází vlastní miniony do určitého místa na mapě, aby získaly body, anebo o prvky z Capture, kde, jak už název napovídá, jde o obsazení a následného udržení určitého místa.

Základním rozdílem je právě fakt, že se režim hraje ve třech na obou stranách. Supercharge svůj název odvozuje od toho, že hráči musí obsadit určitý bod, aby byli minioni silnější. Ti ale stále chodí na určité místo a úplně bez vaší pomoci se neobejdou, tudíž i v Supercharge je musíte doprovázet na místo určení. A v početně tak malém týmu by to mohl být docela problém.

Supercharge se navíc odehrává i na třech nových mapách, Ziggurat, Permafrost a Horizon. To jsou všechno důvody, proč se do Battleborn vydat a zkusit jej na vlastní pěst. Než někdo namítne, proč by to měl dělat, když je tu Overwatch nebo Paladins, tak je potřeba zmínit, že Battleborn není úplně stejná hra – žánrově je to spíše FPS MOBA, a proto se i odlišně hraje. Ale co bych vám povídal, přesvědčit se může každý sám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama