Nové info a záběry z Monster Hunter World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové info a záběry z Monster Hunter World

Nové info a záběry z Monster Hunter World

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 6. 2017 13:11 3
Reklama

Jestliže jste sledovali konferenci Sony na E3, jistě uznáte, že na překvapení nebyla zrovna bohatá. Nějakých jsme se však přeci jen dočkali. Remake Shadow of the Colossus asi čekal málokdo, odhalení Monster Hunter World ale nemohlo žádného virtuálního lovce nechat chladným. Nyní se o hře dovídáme víc, a to od osoby z nejpovolanějších.

Fanouškům na zvídavé dotazy odpovídal producent Rjózó Fudžimoto. Prozdradil například, že ačkoli vaše postava může plavat, k podvodním soubojům ve hře nedojde. Ve hře nalezneme více map, Capcom ale ty další představí až později. Fudžimoto ale podotýká, že se rozhodně máme na co těšit a aktuálně předváděný Ancient Forest je teprve začátkem. Producent také potvrdil, že přechod mezi jednotlivými mapami bude zcela plynulý.

Zobrazení způsobeného poškození si můžete vypnout, ale Fudžimoto připomíná, že s ohledem na to, že vaše kořist nemá tradiční health bar, nebude vám tato funkce nijak zasahovat do herního zážitku. Hrát můžete ve skupině čtyř hráčů, vrátí se i podpora drop-in multiplayeru pro situace, kdy vám aktuální quest bude připadat příliš náročný a oceníte pomocnou ruku cizího dobrodince. Hra podporuje hlasový i textový chat.

Ve hře se objeví celá nová kategorie zvláštního vybavení, které hráčům poskytne zvláštní výhody a skilly. Pro hraní multiplayeru na PS4 bude třeba členství v programu PS Plus, žádné další platby už ale čekat nemáme. Pokud se na hru těšíte, určitě oceníte i zbrusu nové záběry ze samotného hraní, které vývojáři ukázali na akci v Japonsku. Z nich si můžete udělat docela dobrý obrázek o tom, jak bude nový díl fungovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama