Takhle vypadá Kingdom Come na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadá Kingdom Come na PS4

Takhle vypadá Kingdom Come na PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 6. 2017 09:24 21
Reklama

Čeští hráči se dělí na dvě skupiny – na ty, kteří se nemohou dočkat středověkého RPG Kingdom Come: Deliverance z domácí produkce, a na ty, kteří ambicióznímu projektu studia Warhorse už po řadě odkladů přestali věřit. Ať už patříte mezi jednu nebo druhou skupinu, jedno je jasné. Až dosud jsme o hře slýchali ve spojitosti s její PC verzí. Nyní se konečně můžeme podívat na to, jak bude hra vypadat na PlayStation 4.

Na kanálu PlayStation Access se objevilo celých třináct minut z hraní, v nichž hra předvádí nejen běžný život na středověkém venkově, ale dojde i na ukázku rozhovorů, uživatelského rozhraní, minihry s kostkami, rvačky s několika trhany a samozřejmě i větší potyčky mezi ozbrojenci. Můžete si tedy užít headshot s lukem a zjistit, jak bude těžká přílba omezovat váš výhled při souboji.

Warhorse před několika dny vydali nový trailer spolu s oznámením data vydání, které připadá na 13. února příštího roku. Doufejme, že je toto datum už skutečně finální. Osobně musím říct, že mě ukázka z hraní a také Zdeňkovy čerstvé dojmy z Los Angeles zas nalákaly a jsem vážně zvědavý, jak to celé dopadne. Držíme Warhorse palce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama