Metal Gear Survive vyjde až v roce 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metal Gear Survive vyjde až v roce 2018

Metal Gear Survive vyjde až v roce 2018

David Plecháček

David Plecháček

14. 6. 2017 12:20 3
Reklama

Máte-li rádi sérii Metal Gear, určitě jste zvědaví, jak si povede bez svého dvorního architekta a stvořitele Hidea Kodžimy. A pravděpodobně spolu s námi vyhlížíte Metal Gear Survive, které Konami oznámilo na loňském Gamescomu, aby světu dokázalo, že to půjde i bez slavného autora. Nás minimálně první ukázkou Konami nepřesvědčilo. Ale na výsledek si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Rádi bychom znali odpověď na otázku, jak si původní tým bez svého mozku povede a jak se jim podaří překlenout Ground Zeroes a The Phantom Pain. Kromě toho musí hráče přesvědčit, že kooperativní survival stealth akce zasazená do alternativního vesmíru je právě to, co si chtějí zahrát. Nebo snad není? Každopádně i přes to, že práce v relativní tichosti stále pokračují, máme pro vás špatnou zprávu. Pokračování slavné série se opozdí a letos ještě nevyjde.

Nejsou to zrovna ty zprávy, které jsme chtěli slyšet, ale alespoň víme „něco nového“. V jednu chvíli to totiž vypadalo, že po nepříliš nadšených reakcích fanoušků mohlo Konami otočit a svůj titul v tichosti zrušit. To se naštěstí nestalo.

Metal Gear Survive je na E3 a má tam svou hratelnou ukázku. Uvidíme, jestli si Zdeněk najde nějakou volnou chvíli a stánek Konami nenavštíví. Do vydání ještě několik měsíců zbývá. Vývojáři věří, že hra vyjde zkraje roku 2018, takže doufejme, že ještě leccos vylepší a nakonec se k cílovým zákazníkům dostane ten nejlepší možný produkt. Uvidíme také, jak bude rozsáhlý, neboť pokud stále platí původní informace, Survive nebude stát plnou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama