Beta Call of Duty dorazí na konci léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Call of Duty dorazí na konci léta

Beta Call of Duty dorazí na konci léta

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 13:24 8
Reklama

Po pěkném multiplayerovém traileru Call of Duty: WWII tu máme velký nášup informací dalších, kterým momentálně vévodí pozvánka do uzavřené betaverze, jež koncem léta dorazí na konzole.

Čerstvé informace pocházejí ze streamu jménem Making of Call of Duty, ve kterém se tým Sledgehammer Games jal představit ty nejzásadnější novinky dalšího dílu série a který také bude nadále pokračovat.

Předně se dozvídáme o novém systému tříd, jež nesou název Divisions. Mezi ty patří na rychlost zaměřený celek Airbourne, agresivní třída Armored, skupina ostřelovačů s přezdívkou Mountain, na stísněné prostory specializovaní bojovníci třídy Expedition a tradiční zástupci vojáků preferujících boje na střední vzdálenost – Infantry. Jednotlivé třídy pochopitelně budou i nadále upravitelné a hráči jim budou moci měnit jednotlivé prvky výbavy.

Středobodem interakcí pak bude místo zvané Headquarters – sociální hub pro hráče a evoluce interaktivních lobby v Infinite Warfare. Odtud bude možno kupříkladu rozesílat pozvánky na klání jeden na jednoho či na soutěže pořádané na střelnici.

Hlavním režimem ale každopádně tentokrát bude mód jménem War – týmové potyčky, ve kterých je jeden tým vždy bránící a ten druhý naopak útočí. Zajímavostí přitom je, že War bude probíhat na specifických mapách, na kterých nebude možné standardně hrát kupříkladu klasický deathmatch či team deathmatch.

Tak jako tak se ale v rámci on-line klání nikde nezobrazí svastiky ani jiné nacistické symboly – v rámci globální korektnosti se hákový kříž a jiné symboly objeví pouze v příběhové kampani, a to v rámci historické korektnosti. Mimo tu ale nechtějí Sledgehammer Games kohokoli urazit ani nepříjemně překvapit.

A to budou moci hráči na vlastní oči spatřit již ke konci léta – beta pro hráče na PS4 bude připadat na 25. – 28. srpen a v případě Xbox One budou moci hráči naskočit na bitevní pole od 1. do 4. září. Napříště pak tvůrci v dalším díle pohledu do zákulisí vývoje slibují představení zombie módu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama