XCOM 2 rozšíří expanze War Of The Chosen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XCOM 2 rozšíří expanze War Of The Chosen

XCOM 2 rozšíří expanze War Of The Chosen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2017 19:08 1
Reklama

 Po téměř roce se povedená tahová strategie dočká rozšíření. DLC War Of The Chosen rozšíří titul o nové frakce, typy vojáků i nepřátelské jednotky. Přinese i novou část příběhové kampaně, hráči budou mít opět za úkol zabránit únosu hlavy organizace XCOM.

 Stavebním kamenem DLC bude trojice vetřelců zvaných Chosen. Tato povedená chasa by měla mít řádně tuhý kořínek a v průběhu několika soubojů notně zatápět hráčovým jednotkám. Každý je obdařen vlastními schopnostmi, vlastní taktikou a v průběhu hraní by se měla jejich nebezpečnost dále zvyšovat. Doposavaď víme o Assassinovi, jakožto protivníku na krátkou vzdálenost, a Warlockovi, využívajícím psionické schopnosti. Chosen v boji doprovází jednotky Spectre, schopné zmást nepřítele stvořením jejich klonů.

Na hráčovu stranu se naopak mohou postavit zástupci tří nových pozemských frakcí, nenápadní Reapeři, hybridní Skirmisheři a psioničtí válečníci Templars. Ti přijdou k užitku i kvůli Lost, zombie podobným mutantům, kteří budou vnikat během soubojů na bitevní pole a svou přítomností jistě zajímavě zamíchají kartami.

 XCOM 2: War Of The Chosen dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One 29. srpna letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama