Anthem si zahrajete i v singleplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem si zahrajete i v singleplayeru

Anthem si zahrajete i v singleplayeru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2017 10:56 8
Reklama

BioWare své fanoušky rádi napínají, jinak si snad ani představení akce Anthem vysvětlit neumíme. Tým nejprve předem lákal na plánované odhalení hry, jež nakonec proběhlo včera v rámci konference Microsoftu. Další detaily však tvůrci zatím pečlivě dávkují a tedy až dnes máme v ruce další střípky informací. I ty ale mohou být nakonec celkem předčasné – Anthem totiž vyjde nejdříve až za rok.

Dozvídáme se každopádně to, že vedoucí vývoje Jonathan Warner slibuje rozsáhlou hru s obrovským světem lákajícím k průzkumu a ve včerejším videu představená osada bude sloužit jako základní výchozí bod pro všechny hráče, což opět může hru připodobnit ke konkurenční on-line akci Destiny.

Slepý důraz na multiplayer však očekávat nemusíme a Anthem bude možno dohrát od začátku až dokonce i sólo, čím chtějí v BioWare potěšit všechny ty hráče, které kooperace nezajímá a kteří si chtějí jen vychutnat představený příběh. To statně na Twitteru potvrzuje také hlavní designér hry, Corey Gaspur.

Hráči se tedy ať už sami či v partě budou moci podívat tváří v tvář mnoha nepřátelům, mezi něž se řadí rovněž ostatní lidé oblečení do exoskeletů podobných těm, jaké budou mít i postavy hráčů samotných. Zde se však sluší jedním dechem dodat to, že PvP zatím nikdo neslíbil.

Tak jako tak prý lidé slibují být na konci potravního řetězce a výlety za onu tajemnou zeď tak mají být v první řadě smrtelně nebezpečné. PRG prvky v čele s vylepšitelnými obleky však mohou zajistit přežití na dostatečně dlouhou dobu na to, aby hráči stihli prozkoumat svět a objevit celistvý příběh hry.

K vyprávění samotnému nicméně BioWare zatím nic dalšího nedodávají a nevíme tak kupříkladu ani to, zda ve hře půjde navázat romantický vztah podobně, jako je tomu u předešlých her tohoto týmu.

Ať už to ale dopadne jakkoli, tak plná hra vyjde nedříve až na podzim příštího roku, a to na konzole i na PC a pohánět ji bude jak jinak než engine Frostbite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama