Druhý díl shrnutí série Tekken je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý díl shrnutí série Tekken je tu

Druhý díl shrnutí série Tekken je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2017 12:30 2
Reklama

Tekken 7 je od pátku na trhu, my už ho horečnatě hrajeme, abychom vám přinesli recenzi a dnes se hra objeví i v našem vysílání. Vydavatelství Bandai Namco si je vědomo toho, že letitá série a spletité vztahy mezi postavami mohou leckterému nováčkovi trochu zamotat hlavu. Nezoufejte, shrnutí děje předchozích dílů je tu.

Už v minulosti jsme vás upozorňovali na první video, které v retro pojetí sumarizovalo události prvních tří dílů série. Nyní přichází druhá část, která vysvětluje děj zbylých třech číslovaných epizod. Nutno podotknout, že s ohledem na příběhový režim sedmého dílu bereme takovouto rekapitulaci se značným povděkem, přestože je příběh, jak už je v bojovkách zvykem, absolutně postavený na hlavu.

První video končilo v situaci, kdy Jin Kazama na konci třetího dílu porazil True Ogra a následně záhadně zmizel. Starý nezbeda Heihachi Mishima se následně snaží získat nesmrtelnost zkrz genom z Ogrovy krve, což se mu nepodaří. Čtyři a půl minuty dlouhé video vám následně ukáže, co se dělo s povedeným trojlístkem Heihachi-Kazuya-Jin dál. Objeví se samozřejmě i praděda Jinpachi, několik dalších známých postav a také Azazel, hlavní boss šestého dílu.

Jak už bylo zmíněno, video je laděno spíše do humorného stylu a zaměřuje se jen na ty nejdůležitější události. I tak by si jej fanoušci neměli nechat ujít. Hrajete už sedmý díl legendární série? A jak se vám líbí? Pochlubte se nám v komentářích. Tekken 7 si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama