Zombie v CoD vychází ze skutečných událostí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie v CoD vychází ze skutečných událostí

Zombie v CoD vychází ze skutečných událostí

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2017 10:23 4
Reklama

Hlavním tahákem nového Call of Duty bude jednoznačně staronové zasazení do druhé světové války. To ale neznamená, že by na všechno ostatní Activision, respektive zodpovědná studia zapomněla. Takže vedle – jistě epické – kampaně se ve hře objeví i zombie část.

Zombie k sérii neodmyslitelně patří, a i když optikou prvních druhoválečných her nedává jejich zapojení smysl, víme, že právě v kulisách druhé světové války se nemrtví objevili poprvé. Ve World at War Treyarch představil režim, který je mezi hráči nesmírně populární, ale který se horko těžko nějakým způsobem inovuje.

Částečně se o to chce pokusit Sledgehammer, tedy tým připravující CoD WW2. Vývojáři pro Edge prozradili, že do klasického módu chystají „opravdu autentické věci“, které „budou založené na reálných událostech“.

Co si pod tím představit? Vzhledem k tomu, že mluvíme o zástupech mrtvých hnijících smradlavých rozpadajících se kusech těla, které se pohybují a chtějí za každou cenu ochutnat vaše jistě lahodné masíčko na těle, tak k tomu nám autentické věci příliš nesedí. A založené na reálných událostech? My jen doufáme, že nepůjde o patos, který nakonec nebude vypadat rozpačitě a hráčům beztak radost neudělá.

Vydání nového Call of Duty je každoroční událostí, ale vzhledem k nadšení ze světových válek, který je patrný jak z úspěchu Battlefieldu 1, tak z hladu po CoD WW2, bude listopad ještě vyhlíženějším měsícem. A to možná vyjde CoD i na Switch…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama