Bungie láká na E3 a na Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie láká na E3 a na Destiny 2

Bungie láká na E3 a na Destiny 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 6. 2017 11:32
Reklama

Bungie na oficiálním webu potvrzují, že Age of Triumph byla ta poslední akce, která zamířila do prvního dílu Destiny a odtud již povede jen přímá cesta k pokračování. I nadále by však mělo platit, že se servery hry jen tak nevypnou, Bungie však jedním dechem dodávají, že podpora v podobě nového obsahu skutečně došla do finále.

Není však třeba jakkoli obšírně smutnit – Destiny 2 je na cestě, Bungie vyzývají v létě do zbraně v rámci plánovaného betatestu a na podzim začne kolo nové, tentokráte premiérově i na PC, byť tam se hra o něco málo opozdí.

Hlavním sdělením dnes citovaného příspěvku je však především to, že Bungie zvou k účasti (byť třeba i jen zprostředkované) na letošní E3, kde se druhý díl této on-line akce ukáže v plném světle. A k tomu Bungie dodávají, co všechno bude na výstavě z druhého dílu vlastně k vidění.

Na E3 bude k vidění první mise jménem Homecoming (ta byla k vidění během pompézního odhalení prvních záběrů ze hry), jež je útokem na domov a na poslední baštu lidstva. K tomu bude možno nahlédnout na kompetitivní režim Countdown, ve kterém jeden tým brání vlastní základnu a v ní citlivé cíle a ten druhý se je naopak snaží za každou cenu zlikvidovat. A navrch spatříme také jednu misi typu strike, ve které naopak půjde o kooperaci a o likvidaci základny robotické a v originále představené rasy Vex. Novinkou přitom má být hlavně představení třídy jménem Arcstrider Hunter, jež si právě na E3 odbude svoji premiéru.

Destiny 2 každopádně vychází 8. září a k předobjednání je hra například na Xzone. Na stejném místě pochopitelně naleznete i originál, kterému se již však pomalu ale jistě krátí životnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama