Nové zprávy o Kingdom Come už příští pátek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové zprávy o Kingdom Come už příští pátek

Nové zprávy o Kingdom Come už příští pátek

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2017 11:01 15
Reklama

Prakticky v předvečer E3 nám Warhorse prozradí něco nového z jejich chystané hry Kingdom Come: Deliverance. Na 9. června, tedy na příští pátek, Warhorse chystají velké odhalení. Oč v něm půjde, bohužel nevíme, ale pochopitelně se nabízí třeba dlouho odkládané datum vydání.

Dnes jsme se dočkali jen a pouze oznámení oznámení. V minutu a půl dlouhém teaseru nás Dan Vávra a jeho tým vezme na ukázku vlastního světa, ve kterém se snad ještě tento rok budeme pohybovat i my ostatní.

O Kingdom Come jsme se poprvé dozvěděli v roce 2013. Hlavním lákadlem autorů bylo zasazení hry do období před husitskými válkami a čirý fakt, že v KC nebude žádná magie ani žádný z jiných prvků fantasy. To jsou spolu s unikátním soubojovým systémem základní pilíře, na nichž má v současné době největší česká hra stát.

Doufejme, že se Warhorse vymanili z problémů, které je pronásledují a že nám naopak nenadělí další nečekaný odsun. Nemalujme ale čerta na zeď – vedle tradičních her a ukázek bude rozhodně zajímavé sledovat, co se o Kingdom Come dozvíme a zda ze hry neuvidíme třeba něco víc. V každém případě se jedná o další titul, který budeme podrobné sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama