Blizzard představuje Nekromanty Diabla 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard představuje Nekromanty Diabla 3

Blizzard představuje Nekromanty Diabla 3

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2017 12:14 14
Reklama

Třetí Diablo vyšlo už před pěti lety. I po tak dlouhé době ale patří mezi nejoblíbenější hry. Blizzard si je toho moc dobře vědom, a právě proto hráčům servíruje DLC Rise of the Necromancer. V něm se vrátí oblíbená postava Nekromanta, kterou představují nová videa.

Abychom byli genderově korektní, tak se vrátí Nekromant i Nekromantka. Obě dvě varianty vychází z kněží Ratmy z druhého dílu. Mezi základní schopnosti patří pochopitelně ovládat nemrtvé postavy, ale například dovednost Grim Scythe vyvolá obří kosu, jež zraní všechny v oblouku před sebou, Blood Nova prozměnu uštědří poškození všem v okolí hrdiny a těšit se můžeme i na Blood Golema, který vysává krev z nepřátel, čímž léčí svého pána.

Podle Juliana Loveho za návratem stojí ten starý známý „pocit, který jste měli v Diablu 2, když jste ovládali armádu nemrtvých.“ Podle něj se Blizzard soustředí na to, aby měli hráči pocit, že jsou Nekromanté v Diablu 3 od začátku – stejně jako se to povedlo s Crusaderem v Reaper of Souls. Podle Lovea je k tomu zapotřebí velkého úsilí, ale tým je i tak z přidělené práce nadšený. „Myslíme si, že to bude skvělý způsob, jak oslavit dvacáté výročí Diabla,“ dodal v rozhovoru pro IGN.

Valerie Watrous, vedoucí scénáristka, která se snaží, aby přidání Nekromantů do lore proběhlo přesně tak, jak má, říká, že díky nim budeme na celý příběh nahlížet jinak. Nekromanté totiž berou smrt z jiného úhlu pohledu: „Jsou mnohem víc filosofičtí, přemýšlivější, než ostatní často impulzivní třídy. Jakmile smrt změní balanc mezi životem a smrtí, je to pro ně spíše akademický problém, než emoční,“ řekla.

A právě proto se bude jednat o „nejtemnější postavy“ ze všech. Jejich přítomnost ovlivní všechny koverzace a vnese nové světlo do událostí třetího dílu. Až se Nekromanté do příběhu definitivně dostanou, měli bychom se dozvědět i něco víc o tom, kdo je do Tristramu poslal a jaké je jejich skutečné poslání. Kdy přesně to bude, Blizzard nesdělil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama