DLC pro Wildlands se odehrává po konci hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Wildlands se odehrává po konci hry

DLC pro Wildlands se odehrává po konci hry

David Plecháček

David Plecháček

31. 5. 2017 11:31
Reklama

Jaké mělo Ghost Recon Wildlands velké publikum před launchem, tak teď se o něm vůbec nemluví. A to vychází už druhé velké rozšíření, které se jmenuje Fallen Ghosts. První Narco Road nebylo vyloženě špatné, ale představovalo spíše nemastnou neslanou podívanou pro zaryté fanoušky. Vylepší si Fallen Ghosts reputaci?

Předně, Narco Road bylo často kritizováné za to, že nemělo příliš společného s původní hrou. Novinka je na tom přesně naopak, neboť Fallen Ghosts začíná tam, kde původní hra skončila. Asi nebude velký spoiler, když řekneme, že drogový kartel Santa Blanca byl díky našemu přičinění rozpuštěn a totálně zlikvidován.

Jenže destabilizace země přinesla občanskou válku. Američané se proto snaží evakuovat všechny agenty CIA a americké občany za hranice státu. Vaše jednotka Ghostů je během jedné z takových cest vrtulníkem sestřelena doprostřed džungle a stává se z ní štvaná lovná zvěř.

Proti vám stojí čtveřice elitních typů nepřátel – speciálně obrněné jednotky, snipeři, speciální jednotky a nedovoláte se pomoci kvůli vojákům s rušičkami. Kampaň má 15 misí a čtyři nové bossy. Pro její potřeby je nutné vytvořit novou postavu na úrovni 30. Level cap byl navýšen až na 35. U nejvyšších dvou obtížností došlo k jejich úpravám, aby bylo hraní Wildlands větší výzvou.

Majitelé season passu si nové DLC mohou stahovat už teď. Pokud si jej chcete pořídit jednotlivě, musíte počkat do příštího týdne, do 6. června. Bude vás stát - stejně jako minule - 15 dolarů.

Ghost Recon Wildlands si můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama