Bungie odhalili záběry z hraní Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie odhalili záběry z hraní Destiny 2

Bungie odhalili záběry z hraní Destiny 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 5. 2017 18:02 6
Reklama

Bungie své sliby dodrželo a dnes večer jsme se tedy dočkali velkolepé premiéry gameplay záběrů očekávaného pokračování obrovsky úspěšné on-line FPS Destiny. A podívaná to popravdě celkem byla – pokračování zamíří nově i na PC (dostupné výhradně skrze Battle.net), vedle toho ale samozřejmě i na domovské konzole, tentokrát však pochopitelně jen ty moderní a tvůrci si tedy očividně mohli dát více záležet na technické stránce hry.

Vytříbenější grafické pozlátko hry samozřejmě ještě nutně neznačí lepší a kvalitnější hru, Bungie však slibují poučení se z chyb prvního dílu a výsledkem by tak měla být podstatně lepší kapitola tohoto velkolepého sci-fi příběhu. Hra by měla po prázdninách 8. září dorazit na zmíněná zařízení (a k předobjednání je hra na Xzone) a přinést s sebou mimo jiné i větší důraz na kvalitní formu vyprávění. To by přitom možná mohlo být trochu odlehčené, viz první trailer, ani této složce se však přiložené záběry příliš nevěnují.

Na Twitchi jsme byli spolu hned s několika miliony dalšími hráči svědky toho, kterak se Guardiani pustili do společného boje, jež následoval po krátkém traileru (níže pod tímto odstavcem) představujícím opakující neúspěchy dočasných obránců galaxie. O uvedení hry a základních myšlenek schovaných za stavbou tohoto pokračování se za tým vývojářů postaral Luke Smith, který mimo jiné slíbil otevřené raidy, do kterých se budou moci nově zapojit všichni hráči, a tedy zřejmě i ti, kteří nemají to štěstí vlastní party vybraných dobrodruhů. A poté již konečně následovaly první veřejně představené kroky ve hře a povědomým prostředím, na které se řada z vás jistě těší již teď.

Jako první tedy přišla ukázka úspěšného útoku na poslední baštu lidstva a na samotného Travelera. A v tomto duchu se také nesla samotná prvotní ukázka hraní – na jedné straně nastal zjevný konec nadějí, na té ale druhé zase přišel vznik těch nových. Jak to ale dopadne, to bude již zřejmě na nás samotných a na našich již tolikrát prověřených schopnostech bránit galaxii před zákeřným útokem zvenčí.

A dopomoci nám k tomu může řada nových a aktualizovaných herních prvků větších i menších, mezi něž patří například jak jinak než vylepšený multiplayer (ve kterém všechny módy podporují 4v4), větší důraz na exploraci vesmíru, čtveřice nových fantaskních sci-fi světů, přidání mapy, nové módy v režimu Crucible, omezení nutnosti navštěvovat orbit a další drobnosti. Za nás jim ale rozhodně vévodí možnost zakládat klany, ze kterých mohou těžit i občasní hráči, a především novinka v podobě funkčního matchmakingu a funkcionality jménem Guided Games. Právě poslední jmenovaná vlastnost umí propojit sólové hráče s klany, jimž chybí poslední hráč k naskočení do raidu. Jednou z hlavních premis hry je tedy to, že stále je s kým hrát. Na druhé straně přitom ale hráči prý rozhodně nepřijdou o možnost vyzkoušet si hru sami a prozkoumávat si ji vlastním tempem.

Teď už si ale nenechte ujít přiložený stream a podívejte se na výše popsané novinky sami. Málo toho není a my vás jen můžeme vyzvat k tomu, abyste s námi zůstali i nadále. Další informace na sebe totiž jistě již dlouho nenechají čekat a v průběhu léta se navíc můžete těšit na betaverzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama