Nová APEX mise a X5 Ghost v Andromedě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová APEX mise a X5 Ghost v Andromedě

Nová APEX mise a X5 Ghost v Andromedě

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 5. 2017 08:10 1
Reklama

Jestliže hrajete Mass Effect: Andromeda, jistě vám neunikla přítomnost takzvaných APEX misí. Tyto vedlejší aktivity buď můžete zadat některému ze svých Strike Teamů a následně čekat na automatický výsledek, nebo se do nich pustit v kooperaci s přáteli a vyřešit je pěkně po svém. APEX mise jsou ale časově omezené, a právě nyní do hry zamířila jedna zbrusu nová.

Jmenuje se Chasing the Archon’s Obsession a vývojáři z BioWare doplnili její vydání krátkým videem, které představuje přidané novinky. Tou nejzásadnější je nejspíš možnost hrát za turianského agenta, do hry však také přibyly dva nové kusy vybavení. Jedná se o vylepšenou munici, zvyšující poškození bojových schopností, a také nový Guearilla Upgrade, který ocení zejména náruživí uživatelé pistolí a odstřelovacích pušek.

Možná si také vzpomenete na událost ze začátku dubna, kdy hráči v jedné z příběhových scén objevili pušku, která se ve hře nedá získat. Vývojáři následně odpověděli, že se zbraň jmenuje X5 Ghost a ačkoli se jednalo o jeden z raných návrhů, který se do hry dostal ve formě rekvizity, funkční model není k dispozici. Slíbili ale, že se s ohledem na zájem komunity pokusí situaci vyřešit a pušku do hry implementovat jako použitelnou zbraň v některém z budoucích patchů.

A to se nyní stalo s updatem 1.06, který vyšel v tomto týdnu. Zbraň naleznete v sekci Mléčné dráhy v menu výzkumu a vývoje a nic vám nebrání s ní svůj tým vybavit. Nová APEX mise poběží do pondělí 15. května, končí v šest hodin večer našeho času. Mass Effect: Andromeda si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama