Nový Assassin's Creed na uniklém obrázku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Assassin's Creed na uniklém obrázku

Nový Assassin's Creed na uniklém obrázku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 5. 2017 06:33 22
Reklama

Na fórech Reddit se během noci objevil údajný obrázek z nadcházejícího dílu série Assassin’s Creed a vypadá to, že by se s jeho pomocí mohly potvrdit nejen dosavadní spekulace ohledně zasazení hry. Utajené zdroje zahraničních médií totiž s pravděpodobností hraničící s jistotou víceméně potvrzují všechny dříve naznačené detaily.

Nový díl série by se tedy měl údajně skutečně jmenovat Assassin’s Creed: Origins a měl by být zasazen do Egypta. Níže přiložený obrázek prý skutečně pochází ze samotné hry, jejíž vývoj má pravděpodobně na starost Ubisoft Montreal (v minulosti Assassin’s Creed Unity). Hra by měla dorazit na PC i na konzole ještě letos a mělo by se skutečně jednat o celkový příběhový prequel.

Uniklý obrázek nadále vypovídá o tom, že se do hry navrátí ovladatelná plavidla a že jeden z úkolů nese možná lehce bizarní název „Assassinate the Crocodile“. A jedna z fázi tohoto úkolu se jmenuje „Follow Shadya to Khenut's villa“, čímž se tvůrci mohou odvolávat na jednu z egyptských panovnic.

Na potvrzení oficiální cestou si však ještě musíme počkat, s E3 konferencí Ubisoftu za dveřmi se však nebojíme o to, že bychom měli čekat příliš dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama