EA: Chtěli bychom lepší hodnocení Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA: Chtěli bychom lepší hodnocení Andromedy

EA: Chtěli bychom lepší hodnocení Andromedy

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2017 11:49 32
Reklama

Nebýt EA, neděje se dnes téměř zhola nic. Naštěstí ale EA vydalo finanční výroční zprávu, a i když jsme z ní vyždímali finanční výsledky jednotlivých her i zprávy, že pokračování Need for Speed vyjde letos a že novinka o BioWare naopak vyjde o rok později, pořád máme co brát. Tentokrát za to může sám Andrew Wilson, ředitel EA, který komentoval výsledky nového Mass Effectu.

Nebudeme zabíhat do nějakých čísel, kolik hráčů si dlouho očekávané pokračování zahrálo nebo pořídilo, ale Wilson si během komentování plánů povzdechl nad hodnocením hry. „Mass Effect: Andromeda je skvělý titul: vývojáři na něm pracovali vážně dlouhou dobu a výsledné dílo reprezentuje to, čím jsou lidé z BioWare známí: příběhem, velikostí, hloubkou, představivostí. A i když je průměrná známka z recenzí nižší, než bych si přál, stále máme 100 recenzí, které přesahují 80 procent,“ komentuje výsledek člověk nejpovolanější.

Právě tento fakt podle něj ukazuje, jak širokou má Mass Effect fanouškovskou základnu a jak jsou hráči pro každý další díl zapálení. Mnoho hráčů ve hře našlo přesně to, co hledalo, někteří ale pochopitelně také ne. „Andromeda dělá věci, které jí dělají Mass Effectem, vážně skvěle,“ pochválil konečné dílo. Ve výsledku Andromeda nabízí úžasné, krásné a bohaté světy, skvělý soubojový systém a o nic horší multiplayer. Ten bude BioWare nadále pravidelně podporovat, řekl také Wilson.

Ačkoliv je velice předčasné začít hovořit o dalším díle z nové trilogie, EA má od série stále velká očekávání. A nejen od té herní, ale velká očekávání panují i od celé franšízy, do které spadá i film. Ano, pokud jste na to zapomněli, chystá se i filmový přírůstek. BioWare ho oznámili už v roce 2010, ale jeho přípravy evidentně neustále probíhají. Producent Avi Arad před lety řekl, že by měl vyjít někdy mezi lety 2018 a 2019. Projekt v minulosti vystřídal scénáristu, Marka Protoseviche nahradil Morgan Davis Foehl. Od té doby se o něm prakticky nemluví.

Když už mluvíme o Mass Effectu, Wilson nezapomněl dodat, že odklad nové IP od BioWare nemá s rozporuplným přijetím Mass Effectu žádnou spojitost. U nás Andromeda rozhodně nepropadla, stále se jedná s hodnocením 3/5 o nadprůměrnou hru, ale nebudeme zastírat, že novinka nemá chyby. Není ale nic lepšího, než si udělat názor sám – pokud máte rádi sci-fi, Andromedu si můžete jednoduše koupit. Třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama