Ukázka prvních hrdinů Agents of Mayhem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka prvních hrdinů Agents of Mayhem

Ukázka prvních hrdinů Agents of Mayhem

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 5. 2017 08:38 2
Reklama

K oznámení hry Agents of Mayhem došlo už skoro před rokem a od té doby jsme se dozvěděli jen pár střípků informací. Jisté je to, že studio Volition, které stojí za sérií Saint’s Row, se ani tentokrát nechce držet příliš při zemi a jejich nový titul bude stejně ztřeštěný jako poslední dvě dobrodružství gangu 3rd Street Saints. V novém traileru se můžete seznámit s první trojicí hrdinů a také sexy šéfkou organizace, která je zaměstnává. Doufejme, že má na ten francouzský přízvuk zbrojní pas!

Aktuálně představená trojice sestává z frajírka Hollywooda, lupičky Fortune a obřího Hardtacka. Hollywood proti přání obou zbylých členů nazval tuhle údernou jednotku Franchise Force, protože celou agenturu vnímá jako značku, kterou je především potřeba prodat. Jak už napovídá jeho přezdívka, Hollywood dá především na efekt a ačkoli je schopen odvést svou práci kvalitně, je pro něj zrovna tak důležité, jak dobře u toho vypadá.

Druhou členkou je již zmiňovaná Fortune, která sází na mrštné pohyby, dvojici spolehlivých pistolí a věrného drona. Hardtack je hrozivý obr, který má ale zlaté srdce a stal se tedy miláčkem obecenstva. Nikdo nezabíjí nepřátele s takovou radostí jako právě on! Jsme vážně zvědavi, jaké další výtečníky nám vývojáři z Volition představí příště. Hrdinů by totiž v Agents of Mayhem mělo být víc než dost.

Jeden z důležitých prvků hry je schopnost okamžitě teleportovat jednotlivé hrdiny do bitvy a z bitvy.  Díky tomu můžete okamžitě měnit sestavu svých agentů v poli, poslat ty zraněné na marodku a vybrat si ty nejvhodnější adepty pro každý konkrétní úkol. Agents of Mayhem jsou singleplayerovou akční hrou v otevřeném světě, v plánu jsou verze pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Hra vyjde 18. srpna letošního roku, do té doby se toho o ní určitě ještě hodně dozvíme. Hru si už nyní můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama