Walking Dead od týmu Overkill se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Walking Dead od týmu Overkill se odkládá

Walking Dead od týmu Overkill se odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 5. 2017 08:12
Reklama

Tým Overkill původně oznámil svoji zatím tajemstvím zahalenou a licencí posvěcenou akci The Walking Dead na rok 2016, od té doby se ale po bližších informacích prakticky slehla zem a o hře toho stále zatím příliš mnoho nevíme. A k tomu se dnes navíc dozvídáme o dalším odkladu.

Celým jménem Overkill's The Walking Dead nakonec zamíří na PC a na konzole nejdříve až ve druhé polovině roku 2018. Důvodem přitom samozřejmě není nic menšího než snaha přinést co možná nejvyladěnější titul a obsahem napěchovanou hru, za kterou se nebudou moci stydět ani v týmu Overkill ani ve vydavatelství Starbreeze, jež má vydání této hry pod palcem.

A ačkoli tedy stále netušíme nic bližšího, tak brzy by se to mohlo přeci jen změnit – E3 je již za dveřmi, ještě dříve však Starbreeze slibuje hostit vlastní stream, ve kterém slibují zprostředkovat pohled na pozadí vývoje řady svých her. Ten proběhne 10. května v 18:00 hodin našeho času na této adrese, a právě Overkill's The Walking Dead slibuje být jedním z takto prezentovaných titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama