Brian Blessed hovoří o tvorbě Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brian Blessed hovoří o tvorbě Kingdom Come

Brian Blessed hovoří o tvorbě Kingdom Come

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 5. 2017 08:12 4
Reklama

V nejnovějším zákulisním videu věnovaném vývoji ambiciózního historického českého RPG Kingdom Come: Deliverance se můžete podívat na dabéra jménem Brian Blessed. A jeho zhlédnutí určitě doporučujeme, tento herec, dabér, dobrodruh i pěvec přiložené čtyři minuty zcela ovládl a ukázal, jak moc talentovaný tento statný Brit vlastně je.

Slyšet můžete zprvu zejména o jeho minulosti a o všem, co vše tento čilý a přitom dnes již osmdesátiletý chlapík za svůj život zvládl (například vylézt na Everest bez opory v podobě zásob kyslíku). Celkově se dá říci, že Blessed ve videu řádí a je to přesná ukázka toho, jak vypadá člověk při práci, jež ho naplňuje i baví zároveň.

Na to konto Brian Blessed hovoří o zajímavé práci té, kdy dabuje postavu a produkt, který absolutně nezná a kde nejsou plody jeho práce na první pohled vlastně ani vidět. Zde je to navíc o to zajímavější, že Blessed dabuje skutečnou postavu (na rozdíl od jiných předchozích titulů). Blessed ve hře totiž zastoupí chráněnce, vědce a německého válečného inženýra českého krále Václava IV., Konrada Kyesera. Ten ve 14. století proslul zejména svým válečným umem a sepsáním příručky Bellifortis. K tomu ještě Blessed přidává, že scénář hry je údajně perfektní a nám nezbývá než se jen obrnit trpělivostí. Hra zatím zkrátka vypadá přinejmenším zajímavě, konkrétní datum vydání však stále ještě neznáme, vyjít by ale měla na PC i na konzole ještě letos.

Jako další lákadlo ke hře by vám každopádně mohl posloužit samotný YouTube kanál vývojářů, který představuje ještě další herce, o nichž psal Zdeněk takřka přesně před měsícem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama