Nový Assassin údajně není AC: Empire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Assassin údajně není AC: Empire

Nový Assassin údajně není AC: Empire

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 15:24 23
Reklama

Množství informací o novém dílu Assassin‘s Creed se začíná rozrůstat. Považovali jsme takřka za hotové, že se pokračování bude odehrávat ve starověkém Egyptě a že se bude jmenovat Empire. Podle všeho se ale alespoň jedna z informací nemusí zakládat na pravdě.

Tuto zprávu berte s velkým nadhledem, ale na redditu se objevila informace, že ačkoliv zasazení do severní Afriky trvá, název Empire Ubisoft na poslední chvíli změnil. Zdroj, uživatel s přezdívkou Sirusavath, totiž tvrdí, že se mu dostal do rukou letáček s informací o předobjednávkách pro americké prodejní řetězce, na jehož titulce nebyl Assassin‘s Creed Empire, ale název Assassin‘s Creed: Origins.

Zdroj, jehož kredibilitu samozřejmě nemůžeme zaručit, by měl pracovat přímo ve společnosti, která se na tvorbě reklamních letáčků účastní. Několik týdnů nazpět prý přišlo zadání na pátý díl série Far Cry a také na Assassin‘s Creed: Origins. Podle grafiky by ale mělo zasazení odpovídat tomu, o čem jsme spekulovali v minulosti.

„Na artworku bylo město s pyramidou v pozadí. V samotném centru byl Assassin – vypadalo to, že nese štít, luk a že měl na svém rameni jestřába,“ píše se na Redditu. Samozřejmě jsme si vzpomněli na obrázek, se kterým je nový Assassin spojován nejčastěji, což může svědčit o tom, že je celá zpráva vyfabulovaná tak, aby zněla věrohodně, nebo že zapadá perfektně do kontextu.

Reklamní leták se zmiňoval o Gold edici, která obsahuje základní hru, season pass a steelbook. Závěrem stojí ale asi nejzajímavější zpráva – letáčky se většinou odesílají poslední den v měsíci. Oficiální odhalení by tedy mělo proběhnout ještě před E3. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama