Druhá sezóna For Honor je za dveřmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna For Honor je za dveřmi

Druhá sezóna For Honor je za dveřmi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 5. 2017 11:34 19
Reklama

Do akční rubanice For Honor dorazí 16. května na všechny zúčastněné platformy naráz druhá sezóna jménem Shadow and Might a ta s sebou přinese pochopitelně také množství čerstvého obsahu. Tomu vévodí nové mapy i hrdinové a díky sdílnosti Ubisoftu známe detaily další kapitoly hry již nyní.

Řady bojovníků frakce samurajů rozšíří nový zápasník Shinobi, jehož hlavní devizou je nenápadný pohyb i zákeřné útoky ze zálohy. Mezi rytíře následně zamíří The Centruion a oba hrdinové budou následně od 16. května dostupní všem majitelům season passu. Ti ostatní si budou moci nové hrdiny za herní měnu zakoupit o týden později, 23. května. Hrdiny přitom doprovodí dvojice nových map Forge a Temple Garden (obě přitom budou pochopitelně zcela zdarma) a hráči se rovněž mohou těšit na nové předměty určené k úpravě postav a jejich vzhledu. Představení se rovněž dočká nový typ výbavy s přízviskem Epic.

Pro bližší představení novinek můžete zavítat do streamu komentovaného game directorem Romanem Camposem, k tomu pak Ubisoft ještě přidává kratičkou ukázku odhalující vzhled hrdinů i datum vydání nové sezóny. O systému sezón se pak můžete dočíst více v jedné z předešlých aktualit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama