Sledujte nové záběry ikonické mapy Sonica
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry ikonické mapy Sonica

Sledujte nové záběry ikonické mapy Sonica

David Plecháček

David Plecháček

26. 4. 2017 15:21 5
Reklama

To, co jsme se zprostředkovaně dozvěděli ze Segy (respektive ze studia Creative Assembly), totiž že žádný další survival s vetřelcem nevzniká, nás dnes nepotěšilo, ale ještě jednou se k této společnosti vrátíme. Tentokrát ale kvůli něčemu úplně jinému. Skrze záběry z chystaného Sonica.

Sonic Forces, jak se novinka s modrým ježkem jmenuje, nás zavede i do starých známých míst, která jsme roky nemohli navštívit. Například na ikonickou mapu Green Hill Zone, která je největším lákadlem nové gameplay ukázky.

Lokace debutovala v roce 1991 v Sonic the Hedgehog a dokázala prověřit naše schopnosti i rychlost množstvím loopingů, tunelů a nepochybně i množstvím nástrah. Po 26 letech se do Green Hill Zone můžeme vrátit v modernější verzi.

Sonic Forces by měl vyjít ještě letos, a to na PlayStationu 4, Nintendu Switch, Xboxu One a PC. Hra kombinuje tradiční 2D a neobvyklejší 3D úrovně, stejně jako například v Sonic Generations. Forces ale nevyjde samotné, na oslavu 25. narozenin se chystá i retro stylizovaný Sonic Mania.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama