Variety Map Pack pro CoD zamíří i mimo PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Variety Map Pack pro CoD zamíří i mimo PS4

Variety Map Pack pro CoD zamíří i mimo PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 4. 2017 15:23 2
Reklama

Než dojde ke snad již brzkému představení dalšího dílu úspěšné série Call of Duty, tak si můžeme připomenout na trailer, jenž láká do remasterované edice prvního dílu Modern Warfare. Ta již brzy obdrží nový mapový přídavek, který nově i v případě Xboxové a PC edice hry přinese čtveřici staronových map.

Ty jsou již v rámci časové exkluzivity dostupné na PlayStationu 4, Xbox One a PC verze her jej ale teprve obdrží. Jedná se o mapy Chinatown, Broadcast, Creek a Killhouse, tedy mapy z přídavku jménem Variety Map Pack, který do Modern Warfare dorazil již v roce 2008. Letošní příchod tedy značí opětovnou možnost jeho zakoupení, a to za cenu 15 dolarů, tedy za necelých 400 korun.

Prohlédnout si každopádně můžete původní a rovný měsíc starý trailer, který všechny tyto mapy blíže představil a který především poukázal na značný posun po grafické stránce. Stále však platí, že Modern Warfare Remastered je pouze nedílnou součástí těch nejdražších edic Infinite Warfare a je otázkou, zda se někdy tento titul objeví i samostatně. Příliš šancí tomu však stále ještě nedáváme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama