Halo Wars: Definitive Edition už i samostatně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Wars: Definitive Edition už i samostatně

Halo Wars: Definitive Edition už i samostatně

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2017 08:02 2
Reklama

Remaster prvního dílu real-time strategie Halo Wars byl až dosud součástí výhradně ultimátní edice druhého dílu. Nakonec se jej však dočkají i ti, kteří o Halo Wars 2 nestojí, anebo sáhli po základní edici. Jednička od Ensemble Studios bude k dostání na Microsoft Storu i na Steamu.

Vylepšený první díl Microsoft nazývá Definitive Edition a hra z roku 2009 se pyšní lepší grafikou, novými achievementy i všemi dříve vydanými DLC. Remaster bude samostatně k dispozici na PC i Xboxu One a už se objevil ve zmíněných digitálních obchodech. Hra vyjde ve čtvrtek 20. dubna.

Pokud sáhnete po verzi z Microsoft Storu, můžete ji hrát na PC i Xboxu One díky jejímu zařazení do programu Xbox Play Anywhere. Tato verze ovšem není kompatibilní s tou ze Steamu, což není první podobný případ, takže výhoda v podobě multiplatformní kopie se může obrátit proti hráči v případě, že si přátelé vzájemně koupí nekompatibilní edici.

Halo Wars: Definitive Edition budou na všech platformách stát 20 dolarů. Remaster byl k dispozici už v prosinci pro všechny, kteří si předobjednali ultimátní edici Halo Wars 2. Druhý díl přitom vyšel až 21. února. Ultimate Edition se prodávala za 80 dolarů namísto klasických šedesáti. Při ceně 20 dolarů za remaster tak nakonec stávající hráči nic neušetřili, ale mohli se těšit z přednostního přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama