Battlefront II má split-screen. Ale ne na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront II má split-screen. Ale ne na PC

Battlefront II má split-screen. Ale ne na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2017 15:20 20
Reklama

Stejně jako v případě prvního dílu ani Star Wars Battlefront II na PC nenabídne offline kooperaci, respektive split-screen. Tento režim bude znovu dostupný jen na PS4 a Xboxu One.

Offline co-op je exkluzivní pro konzole, upřesnili vývojáři. U rebootu z roku 2015 to společnosti EA a DICE vysvětlovaly tak, že na PC není po tomto druhu multiplayeru taková poptávka. Nevím, já osobně jsem hrával rád na rozdělené obrazovce i na PC, ale třeba se časy změnily. To nám řekněte vy. Ale vzhledem k tomu, že spousta lidí už si dnes běžně připojuje PC i k televizi a hrají z gauče jsou na místě pochyby…

Otázkou také je, kde všude split-screen nakonec využijete. Jen v módu Survival, ve skirmish misích proti botům jako později v prvním Battlefrontu od DICE, nebo dokonce v kampani? No, zůstaňme raději při zemi.

Hodně zajímavě zní také informace, že Battlefront II má hned po uvedení do obchodů nabídnout více map než minulý díl se všemi DLC dohromady. Tvrdí to alespoň YouTuber s přezdívkou MassiveG, který v minulosti prokázal, že má dobré zdroje. S ohledem na informace o absenci season passu se to zdá být snad až příliš dobré na to, aby to mohla být pravda.

Star Wars Battlefront II si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama