Respawn hovoří o plánech s Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn hovoří o plánech s Titanfall 2

Respawn hovoří o plánech s Titanfall 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 4. 2017 12:09 1
Reklama

Tým Respawn Entertainment se pochlubil svými příštími plány s akcí Titanfall 2 a díky tomu se dozvídáme, že ani v následujících měsících nebudou hráči ochuzeni o přísun zajímavých novinek. Kromě nových titánů, map a dalších obsahových přídavků se pak fanoušci hry dočkají i několika optimalizací.

Z přiloženého ilustračního obrázku lze kupříkladu vyčíst, že v minulosti dodaný režim Live Fire se dočká hned dvojice nových map – Traffic a Deck. Mimo tento režim pak autoři přinesou další dvě nové lokace jménem Glitch a Relic. Do hry rovněž dorazí i dva noví prémioví titáni Ronin a Tone a k nim navíc přibude ještě jeden další a dosud nepředstavený titán.

Za další do hry dorazí nový mód jménem Marked for Death, jedna nová frakce a opět platí i to, že kromě prémiových titánů je všechen nový obsah zcela zdarma. Výjimkou jsou samozřejmě kosmetické předměty, jež však nijak neovlivňují výkon postav hráčů. I mezi těmi se každopádně v následujících týdnech budou objevovat nové přídavky, jež tedy i tentokrát zpoplatněné budou.

Tým Respawn se zkrátka o své hráče plánuje starat i nadále, což má podobu i relativně čerstvého lákadla v podobě zveřejněné demoverze. Tou se vývojáři snaží nadále vymanit z nepřízně osudu a podpořit zatím nevalné prodeje hry.

Respawn hovoří o plánech s Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama