Představení herců z Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení herců z Kingdom Come

Představení herců z Kingdom Come

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 4. 2017 14:54 19
Reklama

Na dnešní den si vývojáři ze studia Warhorse přichystali další ze série vývojářských deníčků ze hry Kingdom Come: Deliverance, ve kterém se věnují dabérům a hercům, kteří se představí ve hře. Pokud vás tedy zajímá, kdo bude hrát hlavní postavu Jindřicha, kdo bude jeho otec a v jaké roli se představí herec Brian Blessed, můžete si poslechnout povídání Dana Vávry a jeho spolupracovníků.

V první řadě je nutné vypíchnout, že pro účely příběhu bylo natočeno více než 240 minut filmových scén a 60 hodin dialogů. O to všechno se postaralo více než 50 herců, převážně z Velké Británie a České republiky. Jak už bylo naznačeno, mezi herci se vyskytují zvučná seriálová jména a jedním z nich je i Brian Blessed, který se objevil například i v roli krále Gunganů z prvního dílu Hvězdných válek.

Blessed bude hrát stoupence českého krále Václava IV., Konrada Kyesera, který proslul svým válečnickým uměním a příručkou Bellifortis. V hlavní roli Henryho (resp. Jindřicha, chcete-li) se objeví Tom McKay, jeho otce ztvární Matthew Wolf a matku Jennifer K. Preston. Největší zkušenost s videohrami má pravděpodobně Wolf, který propůjčil svůj hlas postsavám v titulech jako je Titanfall 2, Mafia 3, The Order: 1886 nebo Game of Thrones od Telltale. Všichni se nicméně shodují na tom, že příběh hry je opravdu skvělý a stal se jedním z důvodů, proč na spolupráci kývnuli.

Jak už vyšlo najevo dříve, herci se postarali nejen o dabing, ale také o vlastní hraní, jehož natáčení probíhalo v motion-capture studiu, které pro své účely sami vývojáři vybudovali. Video se ve velké míře věnuje právě specifikům natáčení, které probíhá za přítomnost jednoduchých drátěných kulis a samozřejmě s herci oblečenými ve vtipných oblecích. Výsledek je ale podle nových záběrů ucházející a od hratelné betaverze urazila hra obrovský kus cesty.

Co se týče momentálních prací, stále probíhá natáčení dabingu, kde je nutné nahrát nejen dialogy v příběhových i vedlejších questech, ale nejrůznější výkřiky, pozdravy, povely a celou řadu hlášek, na nichž stojí celkový dojem ze hry. A vše je samozřejmě nutné natočit hned několikrát, aby se jednotlivé repliky příliš často neopakovaly.

Na zbytek vide, které bude jistě již brzy opatřeno českými titulky, se podívejte sami a doufejte spolu s námi, že vývojáři stihnou letošní termín vydání. V diskuzi pod videem na YouTube se nicméně znovu mihla informace, že konzolové verze budou k dispozici společně s verzí pro PC, takže pokud si budete chtít zahrát Kingdom Come: Deliverance na PS4 či Xboxu One, nepřijdete zkrátka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama