DICE lákají na super trailer Battlefrontu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE lákají na super trailer Battlefrontu 2

DICE lákají na super trailer Battlefrontu 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2017 14:28 21
Reklama

Randy Evans ze studia DICE, který má na starost upoutávky na hry tohoto týmu, na Twitteru vzkázal, že se fanoušci Battlefrontu mají na co těšit.

Nadcházející první trailer na Star Wars Battlefront 2 má být bezpochyby tím největší, jaký kdy studio vyrobilo. Připomínáme, že video by mělo mít premiéru 15. dubna ve 20.30 středoevropského času při příležitosti akce Star Wars Celebration.

Zrekapitulujeme, že pokračování Battlefrontu má co do velikosti a ambicí překonat první díl, slibují DICE a EA. Hra by měla vyjít letos na podzim a kromě DICE na ní dělají také studia Criterion Games a Motive Studios. Druhé jmenované se přitom má postarat o příběhovou kampaň, která se do prvního dílu nestihla ve snaze sladit vydání hry s premiérou filmu Síla se probouzí.

Celkově jde už o čtvrtý velký příspěvek do série Battlefront. Hra by se měla zaměřit na látku z více období najednou, a nebude tak nejspíš čerpat jen z původní trilogie jako jednička. DLC pro ni už ostatně nabídla bitvu o Jakku, na níž odkazuje zmíněná sedmá epizoda, a pak obsah založený na loňském spin-offu Rogue One.

Koncem března EA potvrdili, že hratelná verze Battlefrontu 2 se představí na akci EA Play, kterou vydavatel pořádá v LA při příležitosti veletrhu E3. Stejně to bylo s prvním dílem, který v roce 2015 debutoval na Star Wars Celebration a v hratelné podobě se ukázal na E3. Před Vánoci pak vstoupil do prodeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama