Beta Gwentu bude od zítřka na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Gwentu bude od zítřka na PS4

Beta Gwentu bude od zítřka na PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2017 12:45 1
Reklama

Pokud se stále nechcete smířit s tím, že Zaklínač od lidí z CD Projektu došel svému konci a nikdo se mu pravděpodobně několik dalších let nebude věnovat, pořád máte možnost, jak v tomhle magickém světě zůstat. Karetní hra Gwent, vycházející ze stejnojmenné hry, kterou vymyslel spisovatel Sapkowski a vývojáři ji zdárně implementovali do třetího dílu své hry, totiž vyjde samostatně a nově si ji budete moci vyzkoušet na PlayStation 4.

Betaverze bude na zmiňované konzoli dostupná od 31. března do 3. dubna, hratelná je však také na Xboxu One a PC, kde běží kontinuálně. Vývojáři ji pravidelně vylepšují, vydávají updaty a přepracovávají statistiky jednotlivých karet, aby našli tolik potřebný balanc a mohli se postavit na roveň jiným karetním hrám typu Hearthstone. Do Gwentu nedávno přibyla i frakce Niflgaard, která opět do velké míry rozšiřuje možnosti a taktiku hraní.

Pokud půjde všechno podle plánu, vydání plné verze na všech třech zmiňovaných platformách bychom se měli dočkat přibližně v polovině roku, pevné datum zatím vývojáři nepotvrdili. Jisté ovšem je, že hra bude šířena zdarma, logicky však s free-to-play platebním modelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama