Vychází nové DLC a demo pro Mafii III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází nové DLC a demo pro Mafii III

Vychází nové DLC a demo pro Mafii III

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 3. 2017 07:52 16
Reklama

Vydání Mafie III v loňském říjnu patřilo v našich končinách k jedné z nejkontroverznějších událostí minulého roku. Pokračování série, jejíž kořeny leží v naší domovině, zkrátka trpělo celou řadou potíží, a ačkoli i přesto dokázalo poskytnout obstojnou porci zábavy, představovali jsme si to poněkud jinak. Pokud jste však hru stále ještě nevyzkoušeli a dosud se nepřesvědčili o jejích (ne)kvalitách, máte nyní ideální příležitost.

Vývojáři ze studia Hangar 13 totiž na svém blogu oznámili vydání demoverze na všech platformách, na nichž je hra dostupná. Demo je již v tuto chvíli k dispozici, na PC vám z disku ukousne 24 GB, na PlayStation 4 pak 27 GB a na Xboxu One 25 GB. V demu si můžete vyzkoušet úvodní akt, v němž se dozvíte o důvodech Lincolnovy cesty za pomstou. Mafia 3 je také momentálně na všech platformách v akci, jestliže se vám tedy hra zalíbí, můžete následně pokračovat v dosaženém postupu z dema.

Kromě demoverze dnes také vychází DLC s názvem Faster, Baby! Majitelé season passu nebo Deluxe edice hry jej samozřejmě obdrží zdarma, samostatně je k mání za 15 dolarů, tedy v přepočtu za zhruba 375 korun. Faster, Baby! se zaměřuje především na rychlá kola, v rámci několika příběhových misí spojíte své síly s drsnou Roxy Laveau, abyste odstranili zkorumpovaného šerifa, který pošlapává občanská práva aktivistů na předměstí New Bordeaux. V rámci balíčku dostanete pět nových vozidel, jednu novou zbraň a dva nové oděvy. Zajímavou novinkou je možnost využívání min, díky nimž snadno setřesete své pronásledovatele. Lincoln také nově může za jízdy házet granáty.

V budoucnu se Mafia III dočká ještě dvou dalších rozšíření. To první má název Stones Unturned a Lincoln se v něm bude muset vypořádat s nelítostným rivalem, s nímž jej pojí krvavá historie ještě z války ve Vietnamu. Toto rozšíření by mělo vyjít v průběhu května. V červenci pak vyjde DLC Sigh of the Times, jehož příběh se točí kolem rituálních vražd, které páchá podivný kult. Lincoln se bude muset vydat do samého srdce bažin, aby odhalil jejich děsivé tajemství.

Jak se na nová rozšíření těšíte? Jsou pro vás dostatečným důvodem se do hry vrátit? A jestli jste hru ještě nezkoušeli, dáte jí šanci skrz dostupnou demoverzi? Podělte se s námi v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama