Update Final Fantasy XV upraví 13. kapitolu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update Final Fantasy XV upraví 13. kapitolu

Update Final Fantasy XV upraví 13. kapitolu

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 3. 2017 11:52 4
Reklama

Final Fantasy XV je mezi námi už několik měsíců, vývojáři však na hře stále pracují, chystají nový obsah a vylepšují různé její aspekty. Již zítra vychází první příběhové DLC a nadto jsme se nyní konečně dozvěděli, co bude obsahem březnového updatu.

Vydavatelství Square Enix něj vytvořilo dokonce samostatný trailer. Nejzásadnějším aspektem updatu je úprava 13. kapitoly hry, respektive přidání další části, v níž se hráč zhostí role Gladiola na alternativní cestě k cíli. Magické síly prince Nocta budou značně posíleny, v traileru také vidíme, zdolávání strmých skal a vysokých stavem na chocobech.

Nový update také přinese vyhlášení fotografické soutěže. Výsledky si můžete prohlédnout v lokaci Takka’s Pit Stop v Hammerheadu. Časově omezené úkoly budou uzavřeny, vývojáři ale slibují, že se v budoucnu zas obnoví. Do hudebního přehrávače přibydou dvě nové skladby z Episode Gladiolus, zároveň se hra dočká přidání podpory pro zmíněné DLC. Samozřejmostí je pak oprava různých bugů a implementace menších, blíže nespecifikovaných vylepšení.

Po vydání Final Fantasy XV způsobila její 13. kapitola mezi hráči značnou kontroverzi, zejména z důvodu ostrého odklonu od dosavadního stylu hry. Princ Noctis přijde o veškeré své zbraně a vybavení a musí se proplížit lineární úrovní, aniž by na sebe upozornil nepřátele.  Šéf vývoje Hadžime Tabata v rozhovoru pro magazín US Gamer v lednu zmínil, že 13. kapitola vystavila hráče většímu stresu, než vývojáři původně očekávali. Slíbil také, že tento problém bude vyřešen, aby si každý mohl hru lépe užít. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama