Konzolové Diablo III brzy dostane sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolové Diablo III brzy dostane sezóny

Konzolové Diablo III brzy dostane sezóny

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 3. 2017 14:49 14
Reklama

Diablo III již brzy oslaví své páté narozeniny, i přesto se však Blizzard o hru stále stará. V nedávné době jsme mohli oslavit dvacáté narozeniny značky díky eventu Darkening of Tristram, který do hry přidal retro dungeon ve stylu prvního dílu série, ještě letos bychom se také měli dočkat nového přídavku, který do hry přinese nekromanty, populární temné kouzelníky z Diabla II. PC verze hry však dosud měla nad tou konzolovou jednu zásadní výhodu – takzvané sezóny. Již brzy ale budou síly vyrovnány.

Společnost Blizzard již na podzimním BlizzConu slíbila, že se tohoto prvku v dohledné době dočkají i konzoloví hráči. Nyní se dovídáme, kdy přesně k tomu dojde. Vůbec první sezóna na konzolích odstartuje v pátek 31. března ve dvě hodiny ráno našeho času. V ten samý okamžik započne také desátá sezóna na PC.

Pokud si lámete hlavu nad tím, co sezóny pro hráče znamenají, vězte, že se jedná velmi dobrý způsob, jak udržovat komunitu aktivní. Hráči si mohou založit novou postavu, která je přímo určena pro konkrétní sezónu, nebo do sezónního režimu převést jednu ze svých existujících. Následně mají omezený čas na to, aby splnili co největší množství sezónních úkolů a výzev, odměnou je jim unikátní šestidílná zbroj a další předměty v závislosti na tom, kolik úkolů se jim podařilo dokončit. Loot se po skončení sezóny přesouvá na vaše běžné postavy.

Nový update 2.50 ale také přinese velmi vítanou změnu s názvem Armory. Ta vám umožní přednastavit si až pět buildů pro jednu postavu a rychle mezi nimi přepínat dle aktuální potřeby. Co se týče počátku další sezóny, můžeme se těšit na návrat Conquestů, nové kosmetické odměny pro bojovníky a samozřejmě hlavně na nové sety pro jednotlivé třídy postav. Hrajete ještě Diablo III, nebo už vás hra omrzela? Je implementace sezón dostatečným důvodem k návratu? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama