Tvorba postavy a další videa z Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvorba postavy a další videa z Andromedy

Tvorba postavy a další videa z Andromedy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 3. 2017 10:47 6
Reklama

Mass Effect: Andromeda vychází už příští týden (za oceánem 21. března, u nás 23. března) a tomu odpovídá příval materiálů, které se každý den na konto netrpělivě očekávané novinky objevují. Pojďme si zrekapitulovat alespoň ty nejdůležitější z posledních několika hodin.

Na konzolích startuje pre-load hry a díky tomu jsme se dozvěděli, že verze na PS4 má velikost 42,9 GB. Na Xboxu One je situace velice podobná. Hra tam ukousne z pevného disku 42,19 GB. Hru si tu koneckonců už zítra budou moci první šťastlivci vyzkoušet díky programu EA Access. Trial se objeví také ve službě Origin Access.

Patch zatím údajně není součástí těchto verzí, ale do vydání bude k dispozici. Otázkou je, zda jej vývojáři stihnou připravit pro zítřejší trial verzi. Na PC a v evropské PS Storu podle dosavadních zpráv zatím pre-load neodstartoval. Windows verze podle minimálních hardwarových nároků bude mít velikost 55 GB.

Za pozornost rozhodně stojí i nová videa. Magazín IGN nahrál na YouTube úvodní misi. Celé video má skoro 50 minut a demonstruje hru v rozlišení 1080p a 60 FPS. Z produkce IGN pochází i další materiál. Necelé dvě minuty dlouhé video se zaměřilo na Krogana jménem Drack, který bude jedním z vašich druhů.

Zajímat by vás mohlo i srovnání, jak si hra vede na různých platformách. V testu vedle sebe stojí verze pro PC, Xbox One S a PS4 Pro. Web DualShockers nahrál také první misi na PS4 Pro a v samostatném videu představuje tvorbu postavy. Když si určíte vzhled sourozenců Ryderových, bude se jim podobat i jejich otec, který se ve hře rovněž vyskytuje.

Závěrem můžeme doplnit pár dní starou informaci, že v Andromedě vystupuje přes 1200 mluvících postav, což je samo o sobě úctyhodné číslo. Mac Walters to potvrdil na akci PAX East. Je to skoro dvakrát více, než bylo ve trojce. Jen pro představu. Michael Gamble později v rozhovoru pro PC Gamer řekl, že je to jako dát dohromady druhý a třetí díl.

Na Twitteru také ujistil fanoušky, že Andromeda není na PC žádný odfláknutý port. Kdybyste se náhodou chtěli zeptat, my zatím nový Mass Effect k dispozici nemáme navzdory tomu, že zahraniční média už ano. Podle posledních informací dostanou ta česká hru až při vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama