První představení Nekromantů z Diabla III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První představení Nekromantů z Diabla III

První představení Nekromantů z Diabla III

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 3. 2017 16:52 9
Reklama

Od vydání dlouho očekávaného Diabla III uplyne letos dlouhých pět let a datadisk Reaper of Souls si už koncem měsíce také odkroutí třetí rok své existence. Oznámení přídavku na loňském Blizzconu bylo tedy velkým překvapením, nedá se ale říct, že nemilým. Do hry se chystá temný nekromant, kterého si určitě pamatujete z legendárního druhého dílu. A Blizzard dnes poskytl nové detaily o celém DLC.

V novém traileru se vůbec poprvé můžete seznámit s ženskou variantou třídy nekromantů a zároveň se pokochat jejími schopnostmi. Nekromanti v Diablu III jsou vymodelováni podle kněží Ratmy z druhého dílu, a kromě své podoby si přinášejí i celou řadu známých schopností. Mezi ty nejvíce klíčové pak samozřejmě patří ovládání nemrtvých bytostí a jejich využívání v boji proti prastarému zlu.

Dozvěděli jsme se ale také o několika nových dovednostech. Například Grim Scythe vyvolá obří kosu, která udeří v širokém oblouku, zraní nepřátele a vám doplní potřebnou magickou esenci. Blood Nova uštědří masivní poškození všem nepřátelům v okolí, pomocí skillu Devour můžete z mrtvol vysávat energii, kterou následně využijete pro další schopnosti. Vrátí se i starý známý golem, ne nepodobný tomu krvavému z druhého dílu, který bude vysávat životodárnou tekutinu z nepřátel a léčit tak svého pána.

Zajímavě zní i Blood Rush, s jehož pomocí shodíte okovy tělesné schránky a jako přízrak můžete procházet zdmi, což určitě přijde vhod během taktických ústupů. Posledním představeným skillem je kletba Leech, díky níž budete útočením na postižené protivníky přečerpávat jejich zdraví sobě a svým spojencům. Bohužel jsem se zatím stále ještě nedočkali odhalení oficiálního data vydání. Platí ale, že by přídavek Rise of the Necromancer měl vyjít v průběhu druhé poloviny letošního roku, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama