Mapy do MP Mass Effectu budou zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapy do MP Mass Effectu budou zdarma

Mapy do MP Mass Effectu budou zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 3. 2017 18:26 5
Reklama

Pokud jste se už dopředu obávali toho, že multiplayer chystaného Mass Effect Andromeda bude zatížen season passem, báli jste se zbytečně. Vývojáři z BioWare potvrdili, že nic takového neplánují a navíc uvedli, že multiplayerové mapy, včetně nové výbavy hratelných postav, budou uvolňovat formou DLC zcela zdarma. Tedy přesně tak, jako tomu bylo v případě třetího dílu.

Pokud by se měla situace opakovat i v případě počtu očekávaných map, mohlo by se číslo pohybovat kolem pěti kousků. V tomto ohledu ale zatím vývojáři nic konkrétního neuvedli a nechávají tak hráče v mírném napětí. To se týká i větších, nyní již placených DLC, které budou výrazněji rozšiřovat hru – jisté je, že přijdou, kdy a kolik jich bude, není známo.

Pro Andromedu dále platí, že bude možné otevírat speciální loot boxy, ať už za reálné peníze, nebo během průchodu hrou. Situace je opět totožná s tím, jaký model uplatňoval předchozí Mass Effect 3 a zdá se, že vývojáři mají na svého vydavatele, firmu EA, pozitivní vliv. V neposlední řadě je pak nutné zmínit přítomnost strike misí, které budou pomyslným mostem mezi singleplayerovým a multiplayerovým zážitkem. Budete na ně moci vysílat buďto svůj tým, anebo se jich účastnit sami, pro získání odměn.

Abyste ale neřekli, že jsme vás opět zahrnuli spoustou textu, můžete se v závěru podívat na nejnovější video, které představuje sedm vytipovaných planet, ke kterým bude mířit loď Nexus se zbytky lidské rasy na palubě. Nacházejí se v srdci galaxie Andromeda, jsou pojmenovány Habitat 1-7 a každá z planet nabízí trochu jiné prostředí s jinými přírodními zdroji. Která z planet se nakonec stane novým domovem, budeme zjišťovat už za několik dní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama