Trial Mass Effectu má 10 hodin. Má to háček
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trial Mass Effectu má 10 hodin. Má to háček

Trial Mass Effectu má 10 hodin. Má to háček

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2017 13:34 7
Reklama

Společnosti EA a BioWare upřesnily, jak bude fungovat trial Andromedy verze ve službách EA/Origin Access. Zkušební verze sice bude mít 10 hodin, ale ty nemůžete strávit úplně svobodně.

Zatímco multiplayer můžete hrát, co hrdlo ráčí, příběhová kampaň bude omezená, respektive postup v ní. Producent hry Fernando Melo z edmontonské pobočky BioWare na Twitteru napsal, že je klidně možné celých 10 hodin v singlu utopit, ale nedostanete se dál, než si vývojáři přáli. V nějakém momentu prostě příběh skončí a nelze pokračovat. Ale je možné dál zkoumat už navštívené lokace, případně kampaň restartovat.

Od dob, kdy řada lidí v trialu zvládla dohrát poslední díl závodní série Need for Speed jde u EA/Origin Accessu o standard. Podobné to bylo třeba v Battlefieldu 1 a ani kratší Unravel vás nenechal pokračovat hrou stále v před, i když by vám teoreticky ještě čas zbýval. Naštěstí Andromeda nabízí ještě multiplayer, který stojí za vyzkoušení už proto, že vývojáři minulý týden k lítosti fanoušků zrušili plánovanou betu.

Trial verze bude k dispozici pro předplatitele výše uvedených programů už 16. března. A to na PC i Xboxu One. Plná hra pak vychází 21. března v Severní Americe a o dva dny později v Evropě. S jistotou zatím nevíme, jakou část hry trial nabídne, ale všeobecně se předpokládá, že půjde klasicky o úplný začátek. Dosažené postup by se pak přenesl do plné hry.

Naneštěstí majitelé PS4 se těmito otázkami trápit nemusí, protože Sony tuto službu od EA k vlastní škodě nenabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama